Køb din nye telefon, pc eller tilbehør hos os

Hos Paulsens Solutions har vi en stor butik med mange varenumre. Vores butik indeholder vare i tech genren. Alt lige fra nye PC’er & tilbehør til disse til opladere sat andet tilbehør til din smartphone eller tablet. Desuden lagerfører vi også gamerudstyr, gamer PC’er, monitors mm. I butikken sælger vi også brugte & nye enheder samt smartphones fra blandt andet Apple & Samsung. 

alle enheder sælges med 2 års garanti

Ny eller brugt smartphone med garanti

Vores udvalg kan ses i butikken eller sendes via en besked til dig. I vores fysiske butik har I mulighed for at se model, evt. stand & farve samt afprøve enheden.

Vi har forskellige Grades (Stand) i butikken. I bedste stand hr vi Grade A+. Derefter kommer Grade A, B & C. I butikken sælger vi også fabriksnye iPhone, Samsung & Huawei.

Vi tager forbehold i udsolgte modeller.
Kontakt os eller kig ind forbi vores butik.

Så god som ny

Grade A+

Vores Grade A+ enheder er enheder som er 99% nye. Disse har primært været brugt til demobrug og fremvisning, derfor er standen også stortest som ny. Der er minimalt med ridser og skrammer på disse enheder. 

lettere brugt

Grade A, B & C

Vores Grade A, B & C enheder er enheder som er brugte. Det vil sige at de tidligere har været benyttet af en bruger i kort elle længere tid. Typisk er dette enheder vi har opkøbt og klargjort på vores værksted. Disse enheder kan have få eller flere ridser eller skrammer på skærm og bagcover. Dog er de fleste sliddele udskiftet.

nyt

Fabriksnye

Vi sælger også fabriksnye enheder. Vi giver 2 års garanti på både nye og brugte. Desuden kan vi også tilbyde tilbehør til din nye smartphone. 

Besøg os fysisk i butikken & se vores store udvalg samt priser. Vi opkøber også gerne din gamle brugte iPhone.

Scroll to Top